Dento Shito Ryu Karate

Karate & nyaralás

Karate. Tenger. Pihenés.

Egy újabb jó lehetőség, hogy együtt legyünk, és edzhessünk, miközben a pihenünk is.

Most viszont nem kell a családnak azt mondani, hogy ha eljönnek, unatkozni fognak!

Egy közeli tengerparton, minden együtt van a pihenéshez, és nyaraláshoz.

Miről is van szó?

Egy véletlen folytán adódott egy lehetőség, hogy egybe kapcsolhassunk mindent, amit szeretünk. Megtaláltuk a lehetőséget, hogy egy tengerparti nyaralást hogyan köthetünk össze a karatéval.

Így, nem kell külön szabadsággal számolni, nem kell pluszban megterhelni a családi kasszát, együtt lehet a család egy tengerparti nyaraláson, ahol még pluszban edzeni is lehet.

Horvátország, Tribunj

Szállás

A szállás négyszemélyes faházakban van, egy francia és egy emeletes ággyal. Zuhanyzó és wc bent a házban, egy kis hűtővel és konyhapulttal.

Étkezés

Étkezés a tábor területén kialakított ebédlő részen van, hideg reggelivel, és meleg, kiadós ebéddel és vacsorával.

Strand

A kiépített strand minden túlzás nélkül 5 perc sétára van a tábortól. Kiépített betonos napozó részekkel, fákkal szegélyezett árnyékos pihenő helyekkel.

látnivalók

Tribunj alapvetően egy kellemes hangulatú kisváros, ahol kellemesen lehet pihenni. De lehet hajókirándulást tenni, ellátogatni Sibenikbe, vagy éppen a Krika nemzeti parkba.

Figyelem! Saját tapasztalat következik!

A tábor egy nagyon kellemes, fás ligetben helyezkedik el, ahol mindig mozog a levegő, így a legnagyobb hőségben is kellemesen lehet pihenni, bár volt olyan esténk, amikor jól jött volna a klíma a faházban. A házban egy francia ágy és egy emeletes ágy van, egy nagy szekrénnyel és egy kis hűtővel ellátott konyhapulttal, amiben villany rezsó is van. A tusoló és a wc egy helységben van, ami a szobából nyílik.

A strand 5 percre van gyalog, nagyon jól kiépített betonos placcokkal, fával árnyékolt pihenőkkel, tusolóval, büfékkel, éttermekkel. A dalmát tengerpartra jellemzően kavicsos part van itt is. A mi igényeinket tökéletesen kielégítette, bár a fél óra sétára lévő Vodice-i strand pezsgőbb életet mutatott.

A környéken vannak kirándulási lehetőségek. Nekünk nagy élmény volt a Krika nemzetipark, ahova délután 16 órától érvényes kedvezményes belépővel mentünk, és nem bántuk meg. De voltunk 100 kunáért hajóval Sibenikben, négyen, oda-vissza. Sibenik autóval 25 kilométer, érdemes átmenni, a régi városrészt mindenképpen meg kell nézni.

Egertől 850 kilométerre fekszik Tribunj, gyakorlatilag az utolsó 10 kilométer leszámítva autópályán lehet haladni, megállásokkal sem több az út 10 óránál. Amivel az üzemanyagon és a magyar autópálya matricán kívül számolni kell, az a horvát autópálya díj, ami kb. 25 ezer forintnak megfelelő kuna.

Az étkezést is alapvetően meghatározza, hogy nagyon segítőkész magyar üzemeltetője van a tábornak Bóni István személyében, aki helyismeretét és tanácsait mi is igénybe vettük. Hideg reggeli, meleg ebéd és vacsora volt a kialakított étkező részen, állandó repeta llehetőséggel. Nagyon rugalmasak, mert egy-egy kirándulás esetén lehet változtatni. Volt, hogy mi a 19 órás vacsorához képest este kilenc után értünk haza, és várt minket az előkészített meleg vacsora. Alapvetően a magyar konyha jellemzi a menüt, gulyásleves, túróstészta, rántotthús és társaik mind finoman elkészítve.

Tribunj egy kisváros, egy szigeten helyezkedik el az óvárosi rész, tele éttermekkel, kávézóval, esti pezsgő élettel. A hangulatos kis szigetet egy kőhíd köti össze a modernebb résszel. A belvárosban egy nagy bolt is található, de a tábor bejáratánál közvetlenül is van egy, ahol a hentesárutól a kenyéren és gyümölcsökön át a pipere cikkekig mindent meg lehet kapni.

Jöhet a legfontosabb kérdés, mikor és mennyiért?

Mindez 4 fő részére augusztus 16-23-ig.

Felkeltette az érdeklődésed?

Kereshetsz a +(36) 20 519-7939 telefonon, vagy írhatsz a email címre, de ellátogathatsz közvetlenül a tengeritabor.hu címre is!